Las Engineering

Op zoek naar een las engineering? Onze las engineerings methode geeft ons de mogelijkheid om de duur van levertijden te beperken, waarbij wij de doorlooptijd vanaf het eerste ontwerp tot een gereed product monitoren. Onze kennis van las engineering en lastechniek biedt u ondersteuning tijdens het ontwerp, waarbij wij u graag adviseren over de mogelijkheden indien gewenst. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis. Tevens beschikken wij over het U-Stamp certificaat dat door de ASME is uitgegeven. Las engineering en de productie bevinden zich bij Lastechniek Wilderink onder één dak, daarom kunnen wij direct en accuraat reageren op wijzigingen in de productie. Dankzij de korte lijnen wordt uw product binnen de levertijd bij u afgeleverd.

Las engineering ontwerpen

Lasbedrijf Wilderink initieert en begeleidt mechanische calculaties en sterkte analyses voor drukvaten, vloeistoftanks en frames voor b.v. skidbouw. Lastechniek Wilderink werkt samen met vaste en gecertificeerde partners in las engineering waarbij gericht wordt op kostenbesparende en tijdbesparende ontwerpen. De normen voor uw producttoepassingen kunnen zijn:

  • ASMEVIII
  • BS5500
  • EN 13445
  • AD 2000

CAD programmatuur voor las engineering

Voor het gereed maken uw producten tot ontwerpen, als dan niet komende vanaf de klant, beschikt Lastechniek Wilderink over up-to-date CAD systemen voorzien van een uitgebreid pakket aan 3D en 2D CAD programmatuur. Ervaren CAD las engineers vertalen berekeningen en/of  structureel ontwerp naar tekeningen voor productie en materialen lijsten voor inkoop. Lastechniek Wilderink is uw partner in de lasindustrie en projectmanagement. Wij staan voor gewaarborgde kwaliteit met het focus op kostenbesparende toepassingen.