U-Stamp certificatie behaald!

Met gepaste trots kunnen wij mededelen dat Lasbedrijf Wilderink BV U-stamp gecertificeerd is door de ASME (American Society of Mechanical Engineers).

Deze geweldige prestatie en snelle realisatie van het verkrijgen van dit certificaat, is mede te danken aan de vaardigheden en inzet van alle medewerkers van Lasbedrijf Wilderink BV.

Het verkrijgen van het U-stamp certificaat markeert een volgende stap in het bouwen aan een kwalitatief hoogstaande en technisch geavanceerde onderneming. Het stelt ons in staat om nog betere diensten aan te bieden en van deze opstap zullen we gestaag werken om onze bedrijfsdoelen te verwezenlijken.

Het ASME Keurmerk, die wordt beschouwd als het kenmerk van acceptatie en certificatie, wordt gebruikt om aan te geven dat de gestempelde product(en) voldoen aan de ASME Boiler en Pressure Vessel Codes (BPVCs).

Gebruik van het keurmerk is een middel om te voldoen aan de wet- en regelgeving in bijna alle Amerikaanse staten en Canadese provincies. Daarnaast is geschat dat meer dan 100 landen de ASME BPVC accepteren als een middel om aan hun overheidsveiligheidsvoorschriften te voldoen.

Ongeacht of een ASME Code Symbol Stamp wettelijk verplicht is, biedt het gebruikers een hoge mate van vertrouwen dat de gestempelde artikelen voldoen aan vastgestelde veiligheidsnormen.

Een certificaat wordt door de ASME slechts verleend nadat de aanvrager met succes de uitvoering van hun kwaliteitsprogramma aan het ASME review/survey team aantoont.

[Bron: https://www.asme.org/shop/certification-accreditation]

 

Reacties zijn gesloten.